Dit is een discussie waarin iedereen zich voorsteld en wat meer over zichzelf deelt. Het is een fantastische manier om iets over jezelf te vertellen en daarmee mogelijke overeenkomsten met anderen te ontdekken. Wie weet genereert het zelfs nog zakelijke mogelijkheden.

We zouden graag wat meer over je te weten komen. Vertel wat meer over je arbeidsverleden, waar ben je naar op zoek? Zijn er nieuwe zaken die je zou willen ontdekken en zoek je daar misschien hulp bij? Zijn er dromen die je wil verwezelijken of heb je een bepaalde ambitie die je graag waar wil maken. Zijn er zaken waar je trots op bent die je graag met anderen wilt delen?

We geven het woord aan jou. Stel je voor aan de groep, zij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Views: 62

Replies to This Post

Hallo,

Ik ben sinds 2003 werkzaam in de UPS branche voro SOCOMEC in Nederland. en heb in die hoedanig veel te maken met datacentre's en de discussie daarom heen over rendement en efficiency.
Daarnaast hoe ga zo effectief om met de groei van het datacentre en de daarbijbehorende investering.
Kortom het blijft immer een punt waar klanten mee worstelen.

Ik vind het leuk om in deze dicussies mee te gaan en onze klanten daar een goed advies voor te geven, maar dat kunnen we alleen maar doen met partijen om ons heen die daar ook op in kunnen spelen.
Hallo allemaal,

Even voorstellen; Mijn naam is Henk van den Berg, consultant en eigenaar van Meiberg Consultancy.
Ik ben reeds vanaf 1988 actief in datacenters en computerruimten zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.
Naast een goed inrichting van deze omgeving houd ik mij vooral bezig met de risico's die organisaties hebben rond deze omgeving en hoe zij maatregelen kunnen nemen om deze tot een minimum te bepreken.

Mijn passie om is organisaties te ondersteunen met deze diensten, zodat zij zich kunnen bezighouden met de bedrijfsprocessen zonder zich zorgen te hoeven maken om de IT Infrastructuur.

Mijn motto is:

"Er zijn risico's en kosten aan een organisatie verbonden, Maar zij zijn veel minder dan de langlopende risico's en kosten van comfortabel niets doen."
Mijn naam is Emiel van Leeuwen. Zelfstandig IT consultant. Op dit moment bezig met een haalbaarheids studie voor het ontwikkelen van een DataCenter in Leiden. Plan vordert en we zijn bezig met de investerings analyse.
Hoop natuurlijk info te vinden en adviezen te krijgen van de diverse leden.
Hallo Datacenter Professionals,

Ik ben Martijn Kolk en sinds 2004 werkzaam voor de APAC Groep te Utrecht.

Onze Core Business bestaat uit het adviseren en leveren van Computerruimte Airconditioning Systemen en verhoogde computervloeren.

De laatste jaren komt de nadruk steeds meer te liggen op energie-efficientie. Deze uitdaging gaan wij graag aan!

RSS

Connecting data center industry professionals worldwide. Free membership for eligible professionals.

Events

Follow Us

© 2024   Created by DCPNet Admin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service